RSS Feed

E vremea numai bună de ucis… porci!

vezi toate articolele de
09 Sep 2011 la 00:07 10 comentarii 854 vizualizari.

“O să-i ucid! O să-i ucid pe toţi şi o să-mi facă plăcere!”, mi-am spus, în ziua în care mi-au apărut în faţa ochilor. Am privit neputincioasă dobitoacele minute în şir. Zeci de minute. Aş fi dat orice să pun mâna pe ele şi să le jupoi pielea aia verde! Răpănoasă. Numai văzându-le cum mă pândesc cu ochii ăia mari, galbeni, ieşind din orbite… Ah! Şi rânjetul… Vai, cât de grotesc îmi părea! Grohăit în necaz. Necazul meu. Înfundat. “Vă ucid, răpănoşilor! Ah, vă ucid!”

Atunci am pus pentru prima dată mâna pe praştie. I-am prins elasticul dur şi rece în vârful degetelor, abia atingându-l, şi am tras! Fără pic de remuşcare. Pur şi simplu am tras. Ce uşurată m-am simţit văzând cum le crăpa capul. În faţa mea, răpănoşii cădeau unul câte unul, spărgându-se. Iar eu, eu mă simţeam împlinită. Şi nu mă puteam opri.

Mustăcioşii, minerii, cowboy-i, cupidonii, iepuraşii – toţi au murit de mâna mea. I-am fugărit printre dovleci, prin trifoi, am coborât în măruntaiele pământului, apoi m-am suit până la nori, dar i-am ucis! Şi aş lua-o oricând de la capăt. Fără regrete. Aşa… în joacă. Jucând poate cel mai enervant joc cu care puteam să-mi omor timpul: Angry Birds. :)

Ia spuneţi, mă şi vedeaţi cu mâinile pline de sânge, cu cizme de cauciuc în picioare şi cu praştia pe umăr, scotocind prin tufişuri, înfundată până la brâu în pământ?! Ei bine, nu. Obsesia nu mi-a ajuns atât de departe. Încă.

Acum, eu ca eu, dar sunt alţii mult mai “atinşi”… Nu mică mi-a fost mirarea când am aflat că porcii răpănoşi au fost scoşi din cocina lor virtuală şi daţi pe mâna oamenilor. Şi să te ţii acum!

Să vedeţi… Cică un parc de distracţii a redat aproape în totalitate atmosfera blestematului joc. Unde mai pui că nebunia se petrece în China! Timp de o lună, de probă, cu reale şanse de prelungire a sezonului de “vânătoare”, fanii jocului Angry Birds pot trage nestingherţi în baloane în formă de porci, verzi, folosindu-se de praştii imense, încărcate cu păsări “furioase”, din pluş. Priviţi!


Theme park creates real-life Angry Birds game de Zoomin_UK

Căni, tricouri, ghiozdane, caiete, pluşuri, insigne, ornamente pentru brad, magneţi, căciuli, figurine lego, fursecuri, torturi ce reproduc până în cele mai mici detalii păsările furioase pe creaturile porceşti şi alte atât de multe obiecte prind contur, zi de zi, prin toate colţurile lumii.

E uimitor cum un joc mai mult decât banal, a cărui acţiune se rezumă practic la nimicirea unor porci care fură ouăle păsărilor, a reuşit să aibă atât de multă priză la un public de toate vârstele, ajungând, peste noapte, mai mult decât o obsesie.

Cu voia voastră, am să închei aici. M-am apucat de Seasons. :) Ia, ce e zarva asta? Îi auziţi cum grohăie? Îi simt… Am să mă aşez la pândă… Începe vânătoarea. E vremea numai bună de ucis!

[Iniţial, titlul articolului era 'E vremea numai bună de ucis!'. "Porcii" adăugaţi ulterior sunt pentru linişt(ir)ea lui Gramofon cu Microfon, pe care-l asigur, cu mâna pe inimă, ca-n filmele americane, că intenţia acestei postări nu a fost nicicând aceea de a transmite "morbidităţi". :) ]

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 

Etichete: , , ,


10 comments
 • 1

  Lumea e plina de nebuni – si de o parte , si de alta – iar sa scrii despre asa ceva denota ori ca nu ai simtul realitatii, ori ca vrei sa fii cu orice pret originala . … O sa vina Cosa Nostra si o sa-ti spuna el mai pe larg ( :D ))) ) care-i treaba …. In orice caz , exista chestii mult mai dure si mai oripilante despre ce pot face oamenii , mai ales aia care se plictisesc , in afara de a scrie cu orice pret pe un forum . PS , Acest post , Realitatea TV , se screme sa promoveze cele mai teribile si depresive stiri – o fi politica ori nu , mi se scarlanda – dar exista zeci sau sure de canale americane , sau japoneze care se ocupa cu asta , insa posturile in cauza macar nu se ascund sub titulatura de “post de stirI . sunt private si cu asta se ocupa : cu morbiditati / Esti femeie ( fata ) , esti pe Pandoras, scrie naiba ceva sa te citim si sa te admiram . Sau poate esti masochista si-ti face placere sa fii injurata , iar eu am gresit adresa …

 • 2

  youtube.com/wat../

 • 3

  hai mai bine – apropos de porci – sa ascultam ceva misto(c) :

  youtube.com/wat../

 • 4

  Ei bine cei mai simpatici purcei(porci)mi-a fost dat să îi văd la”Cabana Trei Brazi”Brașov…nu mioarele carpatine…ci turmele de „intruși” …ce îți atacau coșul de sandvișuri,pregătit ptr. o zi la iarbă verde…

  șioooooooș…hiiiiiiiiiiiiiiiiha…

 • 5

  dar totuși au dat dovadă de bun simț…erau dirijați de la spate ce câini ciobănești…

 • 6

  @ Seva Tudose, nu-mi aduce aminte de câini… Nu în seara asta blestemată în care m-a muşcat putoarea care se-nvârte prin curte… Mai bine rămânem la porci. :D

  Luminita Grosu
  2011-09-10 21:49:23 | Raporteaza
 • 7

  Cand am citit ca omoara porci…mi-a fugit gandul la politicieni:))

 • 8

  @Luminița…se spune că porcul este cu mult mai deștept decât câinele :D hai să alegem„for once”

  PS.asta nu înseamnă că nu vom avea și repercursiuni :roll:

 • 9

  @Seva Tudose: Porcul nu este mai inteligent decat cainele ! Daca ar fi fost mai inteligent decat cainele , oamenii si-ar fi dat seama si nu l-ar mai fi sacrificat cu atata ardoare in numele lui Dumnezeu ! Altfel , oamenii s-ar manca intre ei , desi , nu e timpul pierdut : marea criza alimentara se apropie !

 • 10

  Syphilis: This STD is a curable, bacterial infection.

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!