RSS Feed

Cum s-o cucereşti din profil

vezi toate articolele de
13 Oct 2011 la 11:30 24 comentarii 4626 vizualizari.

“Are balta peşte!”, spune o vorbă… Contrar aşteptărilor, femeia ştie asta cel mai bine. Bărbatul însă, intimidat şi depăşit de agilitatea înotătorilor experimentaţi, cu greu mai găseşte un cârlig liber în care să se agaţe şi care să-l aducă, vrând-nevrând, cu picioarele pe pământ. Astfel, pe negândite, mult prea epuizat, se vede nevoit să se retragă din cursă şi alege ca refugiu lumea virtuală. Aici poate fi oricine şi, cu puţină iscusinţă, poate avea orice femeie! Iar el este conştient de asta.

Astfel că, fără prea multe ezitări, îşi face un profil (sau mai multe) pe un site de matrimoniale în care îndrugă verzi şi uscate, apoi se aşază la pândă, aşteptând ca femeia să înhaţe momeala azvârlită în grabă. Eh, acu-i acu… Dacă vrea să pună mâna pe o “marfă” frumuşică, bărbatul trebuie să aibă un “ambalaj” cât mai atractiv. Cum? Ei bine, dacă ţi-am trezit interesul, dă-mi voie să-ţi dezvălui câteva secrete care te vor face s-o cucereşti… din profil. :)

Pornind de la premisa că nu îţi completezi albumul pe Facebook, ci un profil pe un site de matrimoniale, căci despre asta era vorba, între 3 şi 6 poze sunt mai mult decât suficiente. Alege dintre cele mai de soi fotografii. Atenţie, însă! Pozele trebuie să fie copii cât mai fidele ale realităţii! Trei-patru poze atent selecţionate spun infinit mai multe decât 10-12 “banale”… Se ştie doar cât de cârcotaşă e femeia… Dacă îi vor pica ochii pe o poză aşa şi-aşa, garantat îi va găsi acel “aşa nu” care s-o determine să-ţi dea cu flit înainte de a începe s-o bâzâi.

Acum că ai făcut selecţia, ţine cont de un amănunt extrem de important: sub nicio formă nu-ţi încărca poze în care apar şi prietenii tăi sau, infinit mai rău, prietenele tale. A se citi “iubite”. Se ştie că un bărbat adevărat se mândreşte cu prietenii lui, dar ia aminte: dacă prietenii tăi sunt mai arătoşi decât tine sau îl au pe acel ceva care poate da femeia (ta) pe spate, ce te faci? Ai putea, la fel de bine, să le treci şi numerele de telefon sub poză… Nu-i de ajuns că deja eşti căutat la dinţi mai ceva ca biata mârţoagă de dar printre atâtea profiluri? Vrei să te compare şi pe propriul profil?

Când organizezi pozele în album, păstrează pentru finalul galeriei una mai specială. Mai… deosebită. Strategia este cât se poate de simplă: acum că a văzut cu cine are de-a face, femeia are nevoie să se agaţe de ceva (orice) pentru a începe conversaţia. Astfel că, postând o poză cu tine în ipostaze mai puţin obişnuite, exclus erotice, faci primul pas în conversaţie fără să deschizi măcar gura.

Când vine vorba de descriere, trebuie să ai mare grijă cum aşezi cărămidă peste cărămidă… Prima regulă: dacă eziţi să te prezinţi cu numele tău din buletin, alege un nickname cât mai serios şi cât mai apropiat de numele tău real. După ce-ţi stabileşti identitatea, scrie câteva rânduri, atent croite din fraze scurte, clare, cu subiect şi predicat. Descrierea nu trebuie să fie nici prea scurtă, fulgerătoare, nici prea lungă, searbădă. Păstrează câteva secrete şi pentru o eventuală primă întâlnire. Apoi, foarte important, pune întrebări. Nimic nu-i face mai mare plăcere unei femei decât să fie băgată în seamă. Sau să fie ţinută de vorbă. Mă rog, ai prins ideea… O întrebare strecurată atent în profil va trezi interesul şi celor mai trândave fiinţe. Garantat.

Dacă ai trecut proba de foc, următorul pas va fi un lung schimb de e-mailuri, discuţii pe Messenger sau pe Facebook. Din acest moment, începi să brodezi. Ai grijă ca discuţiile să fie curate, simple, dar atrăgătoare. Împărtăşeşte-i mici secrete, chiar dacă le-ai mai spus şi altora, dar nu te oferi din prima, ca o femeie uşoară. Păstrează-ţi cuvintele, ca o Şeherezadă, pentru următoarea conversaţie, şi pentru următoarea… Vorbiţi! Comunicarea este extrem de importantă.

Când simte că e gata, femeia va coborî din spaţiul virtual în cel real. Şi ştii doar cât de curioasă e… Las-o pe ea să facă primul pas. Din acel moment, dacă zeii se vor îndura de tine, femeia va fi a ta! Şi vrând-nevrând, îţi va fi întotdeauna cu un pas înainte! :)

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


24 comments
 • 1

  Interesant articol ai scris, Luminita! Chiar doream sa scriu si eu unul acum, aceeasi tema, dar mi-ai luat-o inainte! Fir’ai sa fii de Luminita! Auzi, mai vorbeste si tu cu lumea de pe aici! Vreau sa te simt vie! Voi reveni !

 • 2

  Cred că vei avea o strălucită carieră de peţitoare!

  Succes!

  Între noi fie vorba: vrei să-ţi deschizi agenţie matrimonială?

 • 3

  Nora, esti cumva supraincalzita?

 • 4

  Luminita, eu doresc sa scrii un articol, despre cum poti cuceri un barbat din perspectiva feminina!

 • 5

  Si dupa toate astea te trezesti cu o grasa oribila… Pam pam.

 • 6

  @Tudor: Ha, si de ce n-ai da peste o grasuna dulce ? Depinde cum pescuiesti si ce momeala folosesti!

 • 7

  Bună zîua!!!! Mă numesc Maricica dîn comuna Catargul de Jos. Am citit articolu lu matale şi pentru că ios de ceva timp în vorbă cu nişte bărbanţi, pă un sait dă matrimomoiale, teaş ruga să mă sfătuieşti, doamna Lumi, pă cini să aleg! mie mie indifărent momental!

  am de ales între: frumuseluu2012, care arată şi zice aşa:

  tresjollie.file../

  “sint un barbat ,manierat,finut,intelectual cu simtul umoruluisi care stie si poate sa intretina o floare si sa-i daruiasca mereu cite o raza de soare”

  corcodelplesuvu14 care spune:

  image.toutlecin../

  “barbat aiurea vreua sa ma distrez si sa imi traiesc viata la maximu nu vreau nimic decat sa te simpt sa nu avem alte obligati”

  şi costelveselie, cel mai simpatic

  “Sunt barbat bine, vreau sa te iubesk pe tine. Pe bune, sunt casatorit tot imi arde de iubit Sunt plinut, am ochi caprui, par saten, 1,72 m, 85 kg, etnie Roman.”

  images2.wikia.n../

  ăsta ultimu pare ăl mai sincer…

  aa? doamna Lumi? ce zici?

 • 8

  @andreea: Am zis eu ca esti tare jucausa! Cineva de aici spunea ca tu ai fi Andreea, care are o poza pe acest blog! Este adevarat ?

 • 9

  :lol: :lol: :lol:

  Maricica, în niciun caz şi în nicio situaţiune, să nu-l alegi pe primul. Ce dracu’ să faci cu raza de soare? Sunt moca pe toate drumurile.

 • 10

  Duduie Nora, io nu pă tini te-am chestionat! Că io, de cîn te urmăresc, am decis că nu-mi place dă mata. La un articol vecin ai dovedit că o iubeşti pă Andreia Marin, cea ce miemi repungă. Deci, nu te pricepi la femei şi nici la bărbanţi, că te cerţi tot timpu cu domnu Til carei un adevărat gentălmen. Chiar şi dacă sambătat ca porcu la concertu dă dans! Aşa-i bărbaţii, na!

  Io pă doamna Lumi am întrebato! Cămi pare o espertă specializdă!

 • 11

  eliberaţi-măăăăă!!!!!

  (ce-oi fi scris, Doamne!? că n-am înjurat…)

 • 12

  Dacă ai zis “ma-ta” (chiar şi scris împreunat, forma populară a lui “dumneata”, chiar şi scris cu M ca prenumele faimoasei M. Hari), gata, te-au arestat! Peizano!

 • 13

  Deci, Cristina Miculete e profesor universitar pe lângă tine, măi Luminiţo!

  Şi mai am o nelămurire: de ce crezi tu că o femeie, ar mai sta o secundă de vorbă (în realitate) cu unu după ce l-ar vedea cine e de fapt?

  Iar chestia de la final Din acel moment, dacă zeii se vor îndura de tine, femeia va fi a ta! anulează toată construcţia – practic toată logica articolului (şi aşa cam ştirbă). Adică dacă vor zeii, ce rost mai au toate făcăturile de pe saitul de peţit?!

  Nu prea ai variante, te plictiseşti de mori, aşa-i?!

 • 14

  Dă-o-n pua mea de virgulă!

 • 15

  @andreea:

  Sfat : la noi, la comuna e unu care seamana cu ULTIMUL. SI zau asa nunta faina facu cu o mandra de hi5 duppe ce divortza de nevastasa… Nu sta la indoiala, pune mana (mausul si tastele) pe el pana nu il agata alcineva. Restul- ie niste fitosi si niste falsiori. SUnt cei de la mine din sat care stau la crasma cu laptopul si posteaza in draci anunturi copiind poze de vedete.

  Sa fi fericita !

 • 16

  @DANNY: prostii pentru tipii cu fata normala sau blanda…daca iti un poza amicului meu super golan, pun pariu ca poate incalca orice regula…te-ai topi dupa el sa te bage in seama !

 • 17

  aceiasi marie, cu alta palarie!

 • 18

  Titlu ăsta de articol îmi sună a cum să i-o tragi pe la spate.

 • 19

  ”Specializda” . Andreea mi-ai placut cu termenul asta :) )))))))

 • 20

  meh, eu pun poze cu bani si goldean la gat, la volan (am un ML) si babardesc de cand cu hi5 intr-o veselie.

 • 21

  O parere pur personala, adunata in aproape 3 ani de “pescuit” ? Daca esti un tip cat de cat asezat, cu toate pasarelele acasa, sansele de a gasi pe cineva pe siturile matrimoniale sunt aproape nule. Pai sa va descriu ce specimene populeaza “balta”. Se spune ca femeile sunt mai predispuse la boli psihice, determinate de varsta si lipsa familiei. Aproape tot ce trece de 35 de ani au probleme psihice mai mici sau mai mari. Sub 30 nu vor decat distractie, “one night stand” si ce s-o mai nimeri. Acestea, daca nu sunt disperate dupa vreun “sponsor”, sunt carieriste prin definitie. Abia dupa 35 le apuca disperarea, ca a ramas nebifat in agenda rubrica “copil”. Nu ma credeti, va jur ca am primit cateva propuneri de “tara biologic” fara alte obligatii. O categorie aparte este alcatuita din “fetele batrane”. Din varii motive, ce tin de complexe sau business, nu au avut niciodata o relatie serioasa. Adica sa stea impreuna cu un barbat, zi de zi si altele. Nu e frumos, insa acestea seamana cu niste boboci de trandafir pe care i-a prins toamna; ofiliti cu ochii stinsi. Uneori nu e bine sa astepti sa ti se intample. Mai trebuie sa depui si nitel efort – sa te ingrijesti, sa te ocupi de trup, minte si sufletel. O femeie inseamna in primul rand frumusete. Nu cum cred majoritatea celor care “pescuiesc”: “daca ma vrea, ma place asa cum sunt” … 90 kg in viu. Orice barbat, inainte de a descoperi frumusetea interioara, o vrea pe cea exterioara. Valabil si viciversa. :) In final, mi-am inchis contul. Un sfat celor cu ceva in cap si cu speranta ca vor gasi in virtual – daca nu sunteti vreun “geniu”, gen Tudor Chirila, renuntati ! Iesiti din casa, intalniti-va cu prieteni si altele placute. Veti avea mult mai multe sanse ! :) Bafta !

 • 22

  Si inca … tineti minte o chestie, pe care mi-a spus-o si mie cineva destept: oamenii sunt singuri, pentru ca exista un motiv ! De cele mai multe ori, bine acuns in spatele unor masti. Inainte de a face pasi concreti, descoperiti-l. Nu va grabiti ! Veti avea numai de castigat, si in primul rand veti scapa de complicatii care nici prin gand nu va trec. :)

 • 23

  @unul_patit: Uite ca exista si barbati care se minuneaza de ceea ce pot gasi pe un site de matrimoniale! Pentru informatia ta exista si femei normale pe acolo, care cauta inainte de toate un prieten, un partener si apoi…ce mai rezerva viata! Unele persoane chiar gasesc ceea ce cauta, iar eu cunosc un asemenea caz fericit: sunt impreuna de 7 ani, casatoriti de un an si jumatate si chiar se potrivesc. Am fost timp de un an de zile cu un barbat cunoscut pe un site de matrimoniale (si nu, nu a fost relatie la distanta, fiindca s-a mutat cu serviciul in orasul meu la nici o luna dupa ce ne-am cunoscut) si nu mica mi-a fost mirarea cand, fara sa-mi dea de inteles ca ar vrea sa iasa din relatia cu mine, am deschis un browser nou instalat de el, am dat de ultima pagina accesata si uite asa, in loc sa caut ceva ce ma interesa pe net, am aflat ceva ce nici prin cap nu mi-ar fi trecut si anume ca prietenul meu era cat se poate de disponibil pentru a intalni alte femei! Bine-nteles ca am avut grija sa nu ma uite (tot el era nehotarat sa incheiem relatia):D A crezut ca voi muri cand pleaca el; in loc de asta eu l-am ajutat sa-si faca bagajele fara sa uite nimic, i-am facut rezumatul la ceea ce trebuia sa invete ca sa reuseasca unde isi propusese (el nu avea nici rabdarea si nici priceperea mea la asa ceva). L-am facut sa se ambitioneze si sa se inscrie la facultate, sa afle ce vrea de la viata (si asta include acum si o familie pentru care am avut ocazia sa-l felicit), iar apoi…am plecat in vacanta (tot el m-a sunat, revoltat ca dupa despartirea de el…eu plec in vacanta?) La un an dupa asta am cunoscut pe cineva (tot de pe net, dar locuia in acelasi oras), insa ne-am despartit dupa 6 luni, fiindca lui ii plac femeile istete, dar le vrea supuse, iar eu i-am spus in fata ca asa ceva nu exista! O femeie desteapta cedeaza in fata argumentelor logice si nu de genul: faci cum spun eu ca eu sunt mai mare (cu 9 ani) si am mai multa experienta! Mi-a raspuns atunci ca-si va lua o sotie ascultatoare, iar eu am ras si i-am spus: bine, te cred! Cand ne-am revazut, dupa un an si ceva l-am intrebat: si cum este, ti-ai luat o sotie din care sa faci ce vrei? El a raspuns: tu chiar m-ai crede in stare sa fac asta? Urma sa ne reintalnim, sa vedem ce si cum, constienti ca suntem pe aceeasi lungime de unda (si ca am putea face o echipa buna), dar viata a vrut altfel: cu cateva zile inainte sa revina definitiv in tara l-am cunoscut pe sotul meu (in viata cat se poate de reala!). Te rog nu generaliza! Nu toate femeile de pe net sunt nesigure, nu toate vor bani sau aventuri! Sotul meu nu are banii barbatului cu care puteam sa fiu! Dar el a invatat o lectie mult mai importanta de la viata si anume: stie ce vrea (iar faptul ca a realizat acest lucru cu 8 ani mai repede decat celalalt spune multe despre el)!

 • 24

  Buna seara,

  interesant articol, dar la mine nu a prea mers nicio varianta pana acum, nici nu mai stiu pe ce saituri de matrimoniale sa intru, sau unde sa gasesc si care ar fi dispusa sa ma intalneasca si in viata reala. Daca cineva ma poate ajuta, sau exista o tanara care isi cauta sufletul pereche, ma poate contacta la atlanthean@gmail.com Ma simt atat de singur, retras si trist.

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!