RSS Feed

Cum să strângi femeia. La piept

vezi toate articolele de
15 Sep 2011 la 12:34 8 comentarii 5189 vizualizari.

Mai devreme sau mai târziu, toţi o facem. Fie că strâng în braţe, fie că se lasă strânşi, oamenii cedează, într-un final, îmbrăţişării.

Neobosiţii cercetători au ajuns la concluzia că bărbaţii care îmbrăţişează sunt de trei ori mai fericiţi într-o relaţie decât cei care nu o fac. Concret: minţile luminate de la Universitatea din Indiana susţin că bărbaţii care-şi îmbrăţişează frecvent partenera, şi o mai şi sărută, au (infinit) mai multe şanse să dezvolte o relaţie fericită, “sănătoasă”, decât cei care nu o fac.

Tot ei spun că şi femeile ar fi înregistrat o adevărată “explozie de fericire” în urma îmbrăţişării, însă efectele ar fi neînsemnate. Faţă de această ultimă teorie îmi permit să manifest ceva rezerve. Fiind de gen feminin, pot spune, cu mâna pe inimă, că, în cazul acestor făpturi, îmbrăţişarea are un efect de-a dreptul terapeutic.

Dragilor, ascultaţi la mine, dacă vreţi să câştigaţi o femeie, trebuie să ştiţi cum s-o… îmbrăţişaţi. Bine, asta dacă vreţi să câştigaţi şi puţin suflet, afecţiune, dragoste… Dacă urmăriţi să dobândiţi alte câştiguri sau foloase, există alte atâtea feluri în care puteţi s-o faceţi. Plastice. Palpabile. Cum spuneam, depinde ce urmăriţi…

Bun, veţi zice, cam multă vorbărie, dar cum rămâne cu strânsul în braţe? Cum şi cât se îmbrăţişează femeia ca să simtă că este pentru totdeauna?

Deşi la prima vedere pare floare la ureche, îmbrăţişatul unei femei este, poate, una dintre cele mai grele sarcini care-i revin bărbatului.

De veţi voi, primiţi câteva sfaturi menite să garanteze o îmbrăţişare de efect. (Şi doamnele pot învăţa câte ceva din ele.) Dar să le luăm pe rând…

În primul caz, bărbatul strânge femeia la piept pur şi simplu. Cum vine asta? Bărbatul aduce femeia cât mai aproape de pieptul lui şi îşi încolăceşte braţele în jurul ei, ca într-o strânsoare. Prin această poziţie, bărbatul vrea să-i demonstreze femeii cât de ataşat îi este. În plus, dă dovadă de un real sprijin, arătându-se dispus să o apere în caz de nevoie.

În plan orizontal, îmbrăţişării îi pot fi aduse câteva îmbunătăţiri. Femeia stă lângă bărbat, odihnindu-şi capul pe pieptul lui. Din această poziţie, femeia îi poate săruta gâtul, îi poate dezmierda pieptul jucându-se cu firele de păr, în timp ce bărbatul este liber să-şi treacă mâna prin părul ei în voie… Bărbatul n-ar trebui să se teamă să-şi folosească unghiile. Fireşte, dacă nu sunt roase (de nervi?) din carne. Un masaj bun al scalpului va îmblânzi orice femeie.

Acum putem trece la următoarea etapă: îmbrăţişarea-linguriţă. Bărbatul se strecoară în spatele femeii şi îi cuprinde pieptul cu mâna. Trăind, totuşi, în secolul XXI, şi femeia se poate strecura în voie, ori de câte ori simte nevoia. :)

Învelind trupul femeii cu al său, bărbatul are în cap un singur gând: “Sunt numai al tău, eşti numai a mea!” Previzibil, nu?

Adoptând această poziţie, bărbatul vrea să asigure că va face orice ca s-o protejeze. Mare atenţie, însă, la poziţia mâinilor! Bărbatul trebuie să evite, pe cât posibil, să-şi prindă braţele sub trupul femeii. Cu timpul, poziţia devine extrem de dureroasă. Cel mai indicat ar fi să-şi pună braţul rămas liber deasupra capului femeii. Între timp, cealaltă mână se poate odihni pe burtica femeii, se poate juca cu sânii ei sau mă rog, poate face ce-i trece prin cap…

Într-un alt scenariu, bărbatul îşi ţine capul în poala femeii şi îi cuprinde picioarele cu mâinile. Cel puţin în aparenţă, bărbatul care “practică” această poziţie simte nevoia să fie dezmierdat. De data aceasta, femeia trebuie să-l apere. Poziţia, de altfel, este recomandată leoaicelor dispuse să facă orice ca partenerul lor să se simtă în siguranţă, protejat.

Bărbatul care se încadrează în acest tipar este sensibil, emotiv şi, poate cel mai important, dispus să-i împărtăşească femeii cele mai intime gânduri. Acum, ce femeie nu şi-ar dori să ştie ce se petrece cu adevărat în capul uni bărbat? :D

Nu toate poziţiile însă transmit mesaje pozitive partenerului. Spre exemplu, dacă îmbrăţişarea se rezumă la strânsul din faţă şi lovirea (uşoară) a părţii de sus a spatelui, femeia are tot dreptul să cadă pe gânduri. Şi să vă spun de ce. Acest tip de îmbrăţişare prietenească este lipsit total de romantism. Este acel tip de îmbrăţişare-salut cu care bărbatul îşi întâmpină un amic. Mesajul? “Nu este nimic serios între noi!”

Închei, cu voia voastră, cu o poziţie pentru avansaţi: îmbrăţişatul din faţă. Nimic nu apropie mai mult bărbatul de femeie. Partenerii se pot privi în ochi, îşi pot freca picioarele unele de altele, gingaş, sau, de ce nu, se pot juca cu degetele de la picioare, ca doi copii. Luând această poziţie, partenerilor n-ar trebui să le fie teamă să improvizeze: îşi pot freca năsucurile, îşi pot trimite săruturi-fluturaşi, pot sufla în ureche… În timpul procesului de îmbrăţişare, bărbatul îşi poate plimba degetele în voie pe trupul femeii, explorând, ca un adevărat cercetaş, dealurile, văile, în funcţie de relief. :)

Îmbrăţişarea permite, de altfel, dezmierdarea spatelui cu mâna. Mişcarea se bucură, pe lângă asigurarea unei stări de relaxare totală, şi de o puternică încărcătură sexuală. Cum spuneam, e pentru avansaţi!

Şi, dacă ce-am îndrugat eu aici nu v-a convins, priviţi! Imaginile fac, într-adevăr, cât o mie de cuvinte!

Credeţi că sunteţi în stare? Voi cum (vă) îmbrăţişaţi?

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


8 comments
 • 1

  O prietenă a Lorenei Lupu citea în PleiBoi un articol luuuuung al unei proaste.

  După ce termină, contrariată:

  ce, dracu, bă, asta mă-nvaţă pe mine să sug pula?!

  Aşa şi eu acum, măi Luminiţa. Tu cui de pe aici i te adresezi, ai văzut pe vreunu de 12 ani?!

 • 2

  Ce scarbosenie, mi-ai stricat ziua!

  alt Till Eulenspiegel
  2011-09-15 15:06:39 | Raporteaza
 • 3

  ştiam lecţia nr. 1. uite, de aici

  youtube.com/wat../

  mai bine să studiem lecţia nr. 2:

  Cum să strîngi bărbatul. Cu uşa. :mrgreen:

 • 4

  @andreea: Fato,depinde de unde il strangi.

 • 5

  Propui niste subiecte interesante.Dupa cum stii se zice ca femeia are 3 coaste de drac.Dupa parerea mea femeia trebuie imbratisata astfel incat sa-i rupi acele coaste.|Cel putin cand o imbratisezi pentru prima data.Mai incolo ramane de vazut ce ci cum!

 • 6

  Luminita, da-o naibii de treaba. La astia “straight”, cand ne pui un film cu homalai (chiar daca-i la misto) e scarbos, draga!

  Apoi, n-am trecut de “Neobosiţii cercetători au ajuns la concluzia că”. Sa-i mai ia dracu’ pe “cercetatorii” astia pe care-i pescuiti de pe net pt orice tampenii!

  Tu alte ocupatii mai destepte nu ai, decat sa casti gura la idioteniile astea???

  …M-ai dezamagit. :(

 • 7

  …Hmm, acum am citit si restul. Mare pacat ca l-ai stricat cu inceputul si sfarsitul, ca altfel nu era rau. De n-as fi dat la buci cu numa’ doua ore-n urma, mi s-ar fi sculat. Si de-as fi fost pe-acolo, de n-as fi fost fidel, daca n-arati sa pui oamenii pe fuga, ti-as fi demonstrat eu o lingurica. :P

  Draga, tie-ti lipseste barbatul dragastos, bag seama. Ca nu stiu ce tot dai cu “sarcina” la imbratisare, de parca ar fi corvoada. Eu, pe a mea, o-mbratisez de 2-3 ori pe zi pe putin. E-adevarat, ii mai pipai si bucile sau mamelele, sa ma asigur ca au aceeasi candoare si dospeala. Si o sarut eu pe gat, unde stiu ca-i place. :D

  PS: Scuze daca le-am zis pe sleau, dar am dat pe gat o tequilla si eram bine dispus. :)

 • 8

  @Luminița…știi cum sunt eu,găsesc nod în papură…”mințile luminate de la Universitatea din Indiana…”

  Păi ”the cream a la cream” medical, sunt clasați așa:

  1-Harvard University

  2- Oxford University

  3- Jonhs Hopkins,

  4-Washington în St. Louis, Massachusetts University

  5-Stanford University,Duke Univ.,Yale Univ.,

  6-Missouri,C.Columbia

  7-Ohio

  8 Florida,Illinois,Pennsylvania

  9-Texas

  10-California

  …….

  45-Georgetown Univ.,Temple Univ., Wisconsin(ce era pe locul 51)

  …….

  51-Indiana University :lol:

  să mai continui ?

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!