RSS Feed

Prizonierul propriei sexualități

vezi toate articolele de
17 Oct 2012 la 03:36 59 comentarii 1510 vizualizari.

V-ați gândit vreodată la măreția ființei voastre? Că viața pe Pămant este un cadou, o explorare a sinelui, o elevație?

Dar, în același timp, suntem întrupați. Acest corp fizic este zbuciumul nostru, limitarea noastră – în special în lupta cu instinctele. Nu neaparat pentru că trăim într-o societate și trebuie să ne supunem anumitor reguli, ci pentru că nu putem evolua dacă rămânem în realitatea primordială, instinctivă.

Sufletul nostru nu cunoaște limite. Și merită o viață plină de abundență. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să învățăm să fim liberi.

Cred că cei mai mulți oameni – și în special bărbații – sunt întemnițați de propria sexualitate, mai ales pentru că trăiesc într-un corp fizic. Unii sunt atât de prinși în justificările lor, încât nu își asumă nicio responsabilitate pentru modul în care acționează. Alții afirmă că aleg, dar de fapt sunt conduși de dorințele lor. Mulți înoată într-o mare de impulsuri și dorințe neîmplinite – ei cred că fac o alegere conștientă, dar circumstanțele sunt mult mai puternice.

Acesta este motivul pentru care admir bărbații care iau o inițiativă importantă: să fie orientați spre a cunoaște și stăpâni propria sexualitate. Deși este un lucru uimitor, foarte rar auzi un bărbat spunând: “Am această dorință de a fi un bun amant și vreau să învăț”, sau “Sunt curios și doresc să experimentez întregul sens al adevăratei sexualității cu tine”.

Această dorință este într-adevăr foarte exigentă. În sine, este o provocare. Provocarea va fi de a merge dincolo de minte, pentru a înțelege de acolo conceptul acestui cadou.

Simt că acesta este un subiect foarte sensibil pentru bărbați. Poate că ei vor să știe mai multe despre cum să fie buni amanți și caută în cărți sau în alte materiale, dar nu se simt confortabili în acest rol – simt că nu ar fi bărbați adevărați dacă ar fi să vorbească despre asta.

Însă ceea ce ei nu știu este că femeilor le place o curiozitate jucăușă, chiar și în cadrul intim al sexualității. Dacă împărtășiți acest lucru cu ele, femeile vă vor simți mult mai aproape și de încredere. Descoperirea împreună cu iubitul a căilor care duc dincolo de plăcere este una dintre fanteziile femeilor. Dar seducția prin intermediul simțurilor este doar primul pas.

Am întâlnit bărbați cărora le este rușine să vorbească despre acest subiect, pentru a nu se compromite. Mulți cred că trebuie să fie buni sau să găsească singuri o soluție pentru a-și îmbunătăți viața sexuală. Acum există din ce în ce mai multe grupuri care organizează întâlniri și împărtășesc din experiențele lor, pun întrebări, caută răspunsuri. Dar este ca un club exclusivist, doar pentru bărbați. Dacă ei ar ști că tot ceea ce doresc să afle, ar putea găsi cu ușurință prin vocea unei femei!

În ceea ce privește femeile, ele sunt în mod natural intuitive sexual și, mai mult decât atât, pot fi inițiatoare. De aceea încurajez bărbații pentru a fi mai deschiși față de iubitele lor, deoarece femeile pot să îi învețe totul.

Femeile au această intuiție, dar nu toate au capacitatea care vine o dată cu conștientizarea. Și asta pentru că societatea noastră nu a încurajat deloc explorarea sexualității lor. Acum, după ce femeile din trecut au simțit atâta vină, frustrare și negativitate, ele trebuie să învețe să se bucure de sexualitatea lor și să o revendice.

Ar fi perfect dacă oamenii ar învăța să transcendă sexualitatea, să nu fie conduși de aceasta. Femeile ar începe cu acceptarea, inclusiv a corpurilor lor, și s-ar bucura de întreaga experiență.

Vreau să subliniez importanța de a merge dincolo de corpul nostru – cu dorințele sale, cu bolile sale – cu limitările sale. Tu, ca ființă umană, ai o putere totală asupra ta. Foloseste-o cu înțelepciune!

Varianta în engleză pe www.loverevolution.ro, “Im-prisoned in a physical body”

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


59 comments

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala
Ceea ce mă caracterizează cel mai mult este că îmi place să fiu înconjurată de frumuseţe
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!