RSS Feed

Super ofertă!

vezi toate articolele de
16 Mar 2011 la 11:02 7 comentarii 2732 vizualizari.

Spam-urile din cutiile poştale, şi aici mă refer la cele de la parterul blocurilor de locuinţe, sunt din ce în ce mai diversificate.

Avem în cutiuţa poştală de la  oferte de carne de vită congelată, la cele mai ieftine mopuri de spălat podeaua şi pană la partide de masaj erotic.


Pe langă faptul că de fiecare dată când ne întoarcem acasă cutiuţa poştală dă pe dinafară de oferte şi promoţii, acum acestea sunt din ce în ce mai… „colorate” din punct de vedere al conţinului. Dacă până acum eram obişnuiţi cu celebrele pliante oferite gratuit de supermarketurile din capitală în care puteai afla lucruri „interesante” despre preţul morcovilor şi al carcasei de porc, sau despre noile şuruburi şi tipuri de glet comercializate la proaspăt deschisul magazin de amenajări interioare din colţ de stradă, sau despre realizările edilului care patronează sectorul în care locuim, acum avem şi oferte de servicii fără de care sigur, nu am putea să… trăim.

Aşa că, dacă după plimbarea de weekend într-o după-amiază însorită petrecută alături de cele mai dragi persoane vă întoarceţi acasă şi vă verficaţi cutiuţa poştală, s-ar putea să găsiţi o ofertă pe care nu o puteţi refuza: cel puţin aşa scrie pe pliantul închis la culoare, care te anunţă că pachetul de bază al ofertei cuprinde… cruce şi sicriu.

De asemenea, tot în pachetul de bază veţi avea parte şi de constatarea decesului, îmbălsămat, spălat şi îmbrăcat decedat. De asemenea, pentru toţi cei interesaţi, există şi o ofertă opţională care prevede, pe lângă transportul sicriului de acasă la cimitir, că va oferi şi oameni care să manipuleze sicriul.

Mai mult, oferta include şi un pachet All Inclusive care aduce în plus şi jerba, prosoapele, batistele şi coliva.  Nu am trecut şi preţurile la pachetele de dinainte, însă există şi opţiunea All Inclusive Lux pentru care preţul este de 3849 lei…

Trebuie să mai aflaţi că dacă doriţi un pachet All Inclusive Lux trebuie să vă grăbiţi pentru că oferta este în limita stocului disponibil.

Articol publicat şi aici.

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 7 comments
 • 1

  Probabil ca vazand ce se petrece in Japonia oamenii au considerat ca-i bine sa fi un om informat.

  :)

 • 2

  @MiereaNaturala: cred ca ai dreptate, dar cred ca au intrecut masura domnii astia cu firma lor de sicrie… era un covor de pliante cu imagini de cruci si sicrie prin scara blocului.

 • 3

  cred ca ai dreptate, dar cred ca au intrecut masura domnii astia cu firma lor de sicrie… era un covor de pliante cu imagini de cruci si sicrie prin scara blocului.

 • 4

  Copilul care le impartea se grabea la un CS in reteaua de cartier :)

  Chiar in blocul vostru a primit telefonul ca s-a facut harta !!

  Zi si tu acum… trebuia sa le arunce la container !? Se pierdea bunatate de informatie !!

 • 5

  Mai, da ce slobod esti la gura…

 • 6

  Daaaa?! Interesant!

 • 7

  Dacă toate acestea sunt de-a dreptul șocante acolo…aici nu este nici pe departe ceva deplasat.Desigur că și acel timp va veni cu siguranță mai târziu ori mai devreme. Eu aici în SUA primesc zilnic„garbage reviste,ziare,scrisori legate de:ultima dorință pe acest pământ ! Advocați cu last wish,the will-testament,bănci ce dețin banii tăi de pensionare investind cu randament profit,case mortuare cu tot de la A la Z(descris de dvs) oferte de preluarea datoriilor în caz de deces,preluarea inclusiv a familiei copiilor,educația lor până ….hăt departe la maturitatea lor.Numai spun că trebuie să ai aranjat,cruce,loc,plătit TOT ÎNAINTE,ORI CU DOBÂNDĂ MAI MICĂ PENTRU TERMEN SCURT ORI CU DOBÂNDĂ MAI MARE PENTRU TERMEN LUNG. Apoi numai spun mesaje lăsate pe telefonul fix,telefoane inopinante exact când nu te aștepți,apoi sunt„samaritan” bat la ușă cu Biblia în mănă,ori alte volante…pănâ când și la serviciu tău cineva îți dă o hărtiuță cu: Food festival la biserica cutare,se străng donații ptr. cineva care a murit în vecinătatea apropiată ție care au copii șamd. Ori a luat Doamne ferește foc…casa lui…?

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
Imi plac jocurile video, predau dictie, iubesc radioul (cam 10.000 de ore de LIVE), am facut vreo cinci ani de TV, iar pe online am scris pentru trei dintre cele mai mari site-uri din .ro si .com
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!