RSS Feed

Domnilor, îmi pierdeţi timpul…

vezi toate articolele de
18 Feb 2014 la 15:56 363 comentarii 634 vizualizari.

….şi nu cred că aveţi de gând să mi-l daţi înapoi sau să mi-l compensaţi cu o viaţă lipsită de griji majore de acum încolo. Este pentru a nu-ştiu-câta oară doar de la începutul sângerosului an electoral 2014 când spun la televizor în gura mare „Domnilor, îmi rispiţi timpul” şi cred cu toată tăria în ce spun. Sentimentul pierderii timpului este cu atât mai apăsător cu cât, din motive personale, am şi un pic de goană în minte acum, să recuperez câte ceva din ce-am pierdut. Şi, vă rog, un pic de jenă! Discreţie, bun simţ, responsabilitate nu vă mai cer deloc, demult.

Lucrez la o televiziune de ştiri şi după o zi de muncă nu mi-e ruşine de ce văd când dau jos tencuiala (mă demachiez, dragilor) şi nici nu mă duc încărcată acasă. Prin urmare, dacă spun că aţi făcut o treabă bună, îmi asum declaraţia şi o pot argumenta. Dacă spun că sunteţi nişte măgari, că îmi agresaţi intelectul, îmi agresaţi familia, îmi agresaţi părinţii, prietenii, le consumaţi viaţa inutil, îmi asum şi acest lucru.

Back to square one – na-ţi un portofoliu de interne, fără vice-premier, ba nu, ia unul de finanţe, cu vice-premier la pachet, dar Finanţele nu-s bune, e o ofertă „neserioasă”, ba nu, ba da, ba nu, ba da şi tot aşa.

Ce legătură are tot circul ăsta cu o femeie cu copii, familie, serviciu, griji? Are. Pentru că mai mult ca niciodată efectele prostiilor pe care le spuneţi şi faceţi cu o voluptate demnă de o cauză mai bună se văd în preţul pâinii, al motorinei, al medicamentelor. Da, aşa gândesc eu, simplist. Ţac-pac, legătură directă între circ şi pâine.

Fireşte, v-am păcălit un pic de dragul retoricii. Ştiu că a-l numi pe Daniel Constantin „ăla micu care n-are ce să caute vicepremier” nu are legătură cu pâinea, deşi omul păstoreşte Agricultura. Oricum agricultura ţine de Doamne-Doamne, deci, din nou, a doua lipsă de legătură cu domnul Constantin. Mai ştiu că neamţul (în sens absolut pozitiv) ar face o treabă bună la Finanţe ori Interne, măcar curat sau disciplină, una din două n-are cum să rateze, dar tot aşa, nicio legătură cu poliţistul obraznic de la rutieră, care mă şicanează nejustificat. Mda, domnul Nicolăescu nu-mi inspiră nimic şi de aceea şi lipsa de legătură cu orice.

Aşadar, domnilor, pe când un pic de jenă?

P.S. Este posibil ca la momentul publicării acestui text să se fi reglat lucrurile şi ofertele să fi fost acceptate graţios. Sau nu, să o ţinem şi mâine şi poimâine cu prostiile, e, mă scuzaţi, prostiile astea. Sau, şi mai rău, de peste trei zile încolo, sau din mai, ce ziceţi, să fie şi mai rău de atât, să-mi insultaţi inteligenţa şi sănătatea.


Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


363 comments

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari

Cele mai recente

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!